Image Alt

Motomeuk

Je bent nooit te oud om motor te rijden. NIET motor rijden daar wordt je oud van. Deel 1

Het is zover, na een goede voorbereiding staan we met Motomeuk klaar langs de snelweg op naar het Sauerland. Mr B. is namelijk 50 jaren jong geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden! Mr B, is geen normale 50-er nee hij is een Biker in hard en nieren. Dus hebben Mr M. en Mr E. het plan gesmeed om hem te verassen met een motortrip naar het Sauerland. Hij wist van niks en nadat Mr M. vrij had geregeld bij het werk van Mr. B. konden we samen met de groep gaan plannen. Mr. M zou met Mr. B een stukje gaan rijden en wij zouden dan aanhaken als verassing op de snelweg door ineens achter hem te gaan rijden.

De dag ervoor hadden we in onze geheime whatsapp groep veel lol hierom, we hadden ook pech en dat was op zijn zachts gezegd en op zijn duits “Scheisse”. Onze oude vertrouwde paarse vriend op twee wielen was uitgevallen en daardoor kon Mr. Tranquilo niet mee op de trip. Dat is altijd jammer we konden nog wel van alles voor hem regelen maar er gaat niks boven een ritje op je eigen motor dus Mr. Tranquilo hield het voor deze trip voor gezien. Anyhow het mocht de pret op de dag zelf natuurlijk niet drukken en zo geschiedde het dat we aanhaakte op de snelweg en dat Mr. B. er tien minuten overdeed om te beseffen wat er aan de hand was. In deze tien minuten moest hij exact 3 vrachtwagens passeren een dode gans op het wegdek en zijn baardje goed doen alvorens hij door had dat hij mee werd genomen door de Motormeuk motorbende op een verassingstrip in het Sauerland.

Na een half uur rijden zijn we even gestopt om Mr B. te feliciteren met zijn 50ste verjaardag en hebben we een drankje gedaan het was een erg zonnige dag en dus ook lekker om op de motor te zitten. Helaas had Mr M. zijn goed bedoelde advies van trek thermo aan en kleed je warm aan geuit de dag ervoor waardoor iedereen nu dus bloedheet op de motor zat.

Eenmaal in Duitsland aangekomen hebben we heerlijk op een terras een “Schnitzel” gegeten overigens de beste van de gehele vakantie want er zijn ook een paar schnitzels geweest die volgens mij al 75 jaar in de diepvriezer hadden gelegen. Maar daarover later meer.

Wordt vervolgd…

Zie het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=3mMM4OVKdTs

BEDRIJF & CONTACT

Motomeuk.nl | Motorshop
KVK: 81965028 BTW-ID: NL003629785B56 https://www.facebook.com/MotoMeuk/ info@motomeuk.nl