Image Alt

Motomeuk

Ongeluk nasleep

Ongeluk met de Motorfiets

Ongeluk met de Motorfiets op 16 juni in Deventer. Heb je ook een verhaal die je wilt delen? Contact ons via Facebook of gebruik de website link!
Waarom ging ik motorrijden?
Ik reed met de motor van Persoon X naar Deventer om medicijnen op te halen. Dit vertelt jou al dat ik niet de jongste meer ben en uiteraard een Ongeluk met de Motorfiets zal ervaren.
Motorfiets lenen van Persoon X
Ik mocht Persoon X zijn motor gebruiken, omdat de mijne nog bij de dealer stond voor reparatie. Op de Singel kwam ik aanrijden ter hoogte van het station en sprong mijn licht voor rechtdoor op groen. Dus ik schakelde op en reed door. Niet wetende dat ik enkele tellen later een Ongeluk met de Motorfiets ging ervaren.
Het ongelukkige verhaal
Aan de overzijde stond (blijkt later) een bestuurder in een Opel Agila te wachten voor groen licht. De bestuurder van de Apel Agila kreeg gelijk met mij het groene licht met een oranje knipperende pijl voor afslaan richting station of centrum.
De berstuurder had geen knipperlicht aan, dus ik reed rustig door. Het was mooi weer en had ook geen haast. Tot ik plotseling iets grijs opmerkte en meteen een klap voelde waardoor ik een koprol door de lucht aan het maken was. Ik voelde dat het mis ging en riep nog iets van godverdomme of zo en toen werd het zwart.
Ik kwam enkele momenten later bij en had overal pijn: rug, nek, armen, knieën, benen en voeten.

Waarom met de gevolgen

Nu bleek dat ik betrokken was bij een ongeluk. En waarom? De bestuurder van de Opel Agila sloeg plotseling linksaf toen ik op het kruispunt reed. Hierbij blijkt volgens getuigen dat ze een GSM in haar handen had (heb dit zelf niet gezien, want ik lag knock out op de grond). Ze heeft me gewoon van het kruispunt afgereden met gevolgen:
Pols gebroken
Ribben gekneusd
Rug compleet gekneusd
Knieschijven verschoven
Alle banden en pezen uitgerekt
Zenuw in linkerhand geknapt (één, misschien 2)
Motor van Persoon X aan gort
Kleding aan gort (gelukkig had ik beschermende kleding aan)
Telefoon aan gort
Horloge aan gort
Een maand later…
Nu, bijna een maand later ben ik begonnen met mijn revalidatie. de kneuzingen gaan steeds iets beter, de knieschijf rechts heeft de ambulance terug gedrukt wat gruwelijk veel pijn deed! Het zal nog een lange weg zijn, maar ik ga keihard vechten ! Het materiaal wordt wel vervangen en ik wil zo snel mogelijk weer op de motor stappen. Waarom? Voor ik angst ga ontwikkelen voor het motorrijden.
Dank voor iedereen die me helpt en persoon Y voor het lenen van zijn scootmobiel, zodat ik toch nog mobiel ben en iedereen die ik vergeten ben!
Mensen, let op! Zelfs met 3 grote LED lampen op je fiets zien ze je niet, omdat ze die ^^$ telefoon belangrijk vinden!
Foto’s van mijn ongeluk

BEDRIJF & CONTACT

Motomeuk.nl | Motorshop
KVK: 81965028 BTW-ID: NL003629785B56 https://www.facebook.com/MotoMeuk/ info@motomeuk.nl