Image Alt

Motomeuk

MotoMeuk op Motorvakantie!

Motomeuk gaat op motorvakantie!

Het is een druk jaar bij MotoMeuk. We zijn elke dag bereikbaar, bezig om de bestellingen te verwerken en vooral bezig met groeien. Zoals jullie kunnen lezen op onze Over Ons pagina. Doen wij dit voor jullie en naast drukke banen. Daarom moet er ook een keer tijd zijn om te ontspannen. Dus ook voor ons is het hoog tijd om er even tussen uit te gaan. We gaan met motorvakantie van 14 Augustus 2022 tot 3 September 2022.

Reparaties en onderhoudsbeurten

Voordat we op motorvakantie konden, waren er natuurlijk wel onderhoudsbeurten aan de motorfietsen nodig. Zes motoren kregen niet alleen onderhoudsbeurt aandacht, maar ook onderdelen aandacht! Altijd die verassingen als je gaat sleutelen.  Een glide had een lekkage en een gescheurde achterbug. Niet zo handig, toch? De achterbrug, wiel, primair en inhoud van de primair moest er af en op. Helaas moesten we dit nog een twee tal keren herhalen!

Onze maat, die lekker in Spanje zit, daarvan was de startmotor aan een revisie toe. Dit was in een twee a drietal avonden geregeld. Daarna was mijn retour kabel lekker aan het stuk gaan en ook dit moest nog een week voor de vakantie worden opgelost. Nou, het was dezelfde dag al opgelost! Tot slot waren we bezig met een Sportster waarvan de flensbout stuk was. Hier hadden we een tijdelijke oplossing voor. Met al deze extra inspanningen zijn we er nu wel een beetje klaar mee. 😉

Hoe ziet onze emigratie van tijdelijke duur er ongeveer uit?

We doen een tijdelijke emigratie, want de politiek naait ons aan alle kanten. We gaan van Nederland -> Belgie -> Frankrijk / Luxemburg -> Zwitserland -> Italie -> Slovenie -> Hongarije -> Slowakije – Kroatie -> Polen -> Duitsland -> Nederland!! Dit doen wij in 3 weken tijd en al kamperende en wellicht een verwennerij in een hotel! Nee, we zullen geen plezier dames vragen om ons eens goed te verwennen. We hebben niks gepland, anders dan de landen waar we doorheen willen touren. We zien wel waar de campings een plekje over hebben en wat er is te beleven en zien.

Het is een verademing om zo vrij en zonder planning lekker te gaan motor reizen en doen!  We hadden onlangs een kampeerlijst met wat je zoal moet meenemen op motorvakantie geplaatst. Klik hier om een handige lijst te zien waarmee je kan gaan inpakken voor de motorvakantie. Ook wij volgen dit lijstje en daarom gaan we voorbereid op reis. Mochten we wat zijn vergeten, dan kopen we dat wel gewoon!

Inflatie en vaste lasten: het zit niet voor iedereen mee

Niet iedereen heeft dit jaar een vakantiebestemming, vanwege torenhoge (leef)kosten. We hopen dat jullie er het beste van kunnen maken. Mocht het niet kunnen dan willen we je het advies geven om andere dingen te proberen, als: wandelen, fietsen naar locaties om te ontdekken en daar het genot uit te halen. Wie stil bijft zitten, gaat tenslotte niet vooruit. We proberen altijd goed, snel en goedkoop te blijven, zodat iedereen wat leuks kan kopen en wat over houdt in zijn of haar portomonnee om toch wat leuks te doen.

Iedereen veel plezier, sterkte en bezoek onze facebook pagina. Tot binnenkort!

Team MotoMeuk

 

 

BEDRIJF & CONTACT

Motomeuk.nl | Motorshop
KVK: 81965028 BTW-ID: NL003629785B56 https://www.facebook.com/MotoMeuk/ info@motomeuk.nl