Image Alt

Motomeuk

MotoMeuk nieuws

OptiMate druppelladers NIEUW bij MotoMeuk!

MotoMeuk nieuws blog geen idee! MotoMeuk groeit dankzij al onze klanten en bezoekers! We zijn jullie enorm dankbaar dat we onze uit de hand gelopen hobby zo mogen uitbreiden zoals we dat nu aan het doen zijn. We introduceren nieuw in onze webshop: OptiMate druppelladers en accessoires! De ideale OptiMate voor het onderhouden van de motor bij geen gebruik of zeer slechte accu! Verleng de levensduur en een zorgeloze start in het seizoen!

Waarom OptiMate en accessoires?

Het fijne van OptiMate is dat je eenmalig een aansluitkabel monteert. Op de aansluitkabel zit een soort adapter waarop je de stekker/aansluiting vanuit de OptiMate druppellader kan aansluiten. Het superfijne van de OptiMate is dat ze ook accessories bieden die je op de accu/aansluitkabel kan monteren. Een kleine voorbeeld: op mijn Harley Davidson Sportster 883 had ik een stekker aanlsuiting van OptiMate met daarop een batterij/tester met oplaadkabel USB. De batterij/tester die er tussen zat controleert de capaciteit van de accu. Als de capaciteit onder X procent komt, dan zal mijn telefoon niet opladen en zal alle opgewekte spanning naar de accu gaan. Dit is meestal geen goed teken, want je accu hoort inprincipe vol te zijn tijdens het rijden. Wat bleek was, dat mijn accu laad circuit van de Harley stuk was! Dus, nu weet ik dat als mijn telefoon niet oplaad, dat er wat is met mijn laadcircuit op de motorfiets.

OptiMate is van de fabrikant TecMate. Hier onder een kort verhaal over het bedrijf dat ons allemaal voorziet van de beste druppellader voor alle soorten accu’s. Zodat jij en wij probleemloos een seizoen in gaan!

“Since 1994, OptiMate high performance battery chargers have extended life and improved performance of AGM, GEL & STD lead-acid and LiFePO4 lithium batteries. OptiMate is trusted by over 15 major vehicle & performance battery OEMs and millions of happy vehicle / craft / equipment owners world-wide, not only for OptiMate’s unmatched reliability, but also for its unique performance features that include Ampmatic current control that adjusts charge rate to battery size and condition, pulsed final charging that effectively equalize cells without overcharging, 24-7 ‘connect and forget’ maintenance that guarantee batteries are always ready to deliver and for those who forgot to charge their batteries, OptiMate’s unique battery saving method recovers dead-flat batteries other chargers can’t. OptiMate’s fully automatic, energy saving, plug-in-anywhere (100-240V) electronics do it the ECO-friendly way – delivering best performance with the most efficient use of energy.

OptiMate Accessories range include battery testers, USB products, cables and connectors, all of premium quality and reliability.

All OptiMate products are designed by TecMate, who continuously strive to improve existing product design and bring new unique products to life. OptiMate is a registered trademark.”

Klik hier voor de bron.

BEDRIJF & CONTACT

Motomeuk.nl | Motorshop
KVK: 81965028 BTW-ID: NL003629785B56 https://www.facebook.com/MotoMeuk/ info@motomeuk.nl