Image Alt
MOTOMEUK

OVER ONS

van MOTOMEUK

HET TEAM

Meuk Godfather

Marvin

Meukoloog

Bart

Meuk techie

Egon

Wij zijn Marvin, Bart en Egon.

MotoMeuk is in 2020 door drie amigo’s op 2 wielen opgericht en gestart in 2021. Er is veel moois te koop in de motorwereld, maar sommige dingen ook niet. Daarom bestaat MotoMeuk nu. We brengen hier vraag en aanbod samen met de goede hoop dat je onze meuk leuk genoeg vindt om te bestellen. Neem een kijk op de webshop pagina! Er zit exclusieve meuk tussen voor je zelf, je bike of vindt het perfecte cadeau voor een ander. We zijn elke dag op zoek naar de nieuwe dingen en bieden op social media soms acties aan. Volg ons daarom op Facebook.

Wij zijn niet te koop. the Godfather kun je inhuren en handtekeningen zijn op aanvraag beschikbaar.

van MOTOMEUK

Het ontstaan

Wij snuffelen vaak op het internet voor nutteloze meuk. Natuurlijk zijn er websites en winkels die motorfiets benodigdheden verkopen, als: motorkleding en after-market onderdelen. Maar daar zijn wij niet naar op zoek. Wij kunnen tot onze ergernis en verbazing bijna geen winkel en webshop in Nederland vinden die zich richt op functionele items, plezier en de interessante accessoires die wij zoeken. Daarom vormen wij nu Moto Meuk: de online webshop waar je wel de unieke, leuke en interessante accessoires kan krijgen.

Moto Meuk biedt jou een exclusief aantal producten. Van fun, functioneel, zichtbaarheid tot vergoten van ons eigen en jouw rijplezier. We gebruiken de items zelf en dat kan jij nu ook!

Er zijn vast meer leuke of functionele items waar wij misschien nog geen weet van hebben. Heb jij suggesties of idee├źn? Laat het ons weten! Wij waarderen jouw bestelling en zorgen dat de bestelling goed en snel wordt verzonden. We nemen snel contact op om jou te informeren over de bestelling.

MOTOMEUK OFFICIEEL SINDS 2021

BEDRIJF & CONTACT

Motomeuk.nl | Motorshop
KVK: 81965028 BTW-ID: NL003629785B56 https://www.facebook.com/MotoMeuk/ info@motomeuk.nl