Image Alt
MOTOMEUK

OVER ONS

van MOTOMEUK

HET TEAM

Meuk Godfather

Marvin

Meukoloog

Bart

Meuk techie

Egon

Wij zijn Marvin, Bart en Egon, de drie musketiers van MotoMeuk.

In 2020 besloten we, als drie amigos op twee wielen, dat de wereld nog niet genoeg ‘meuk’ had. Dus, met een flinke dosis bravoure en een vleugje roekeloosheid, hebben we MotoMeuk gelanceerd in 2021. De motorwereld heeft veel te bieden, maar laten we eerlijk zijn, sommige dingen ontbraken nog in het assortiment. MotoMeuk is waar we vraag en aanbod samenbrengen in de hoop dat onze ‘meuk’ zo onweerstaanbaar is dat je niet anders kunt dan bestellen. Neem gerust een kijkje op onze webshop – wie weet vind je daar de exclusieve ‘meuk’ waar je al die tijd naar zocht, of het perfecte cadeau voor die ene motorvriend van je.

We struinen dagelijks naar nieuwe vondsten en delen soms leuke acties op onze sociale media. Dus, als je zin hebt in een dosis humor en wat motorliefde, volg ons dan op Facebook, Instagram en TikTok. 

Laat één ding duidelijk zijn: wij zijn niet te koop. Je kunt ‘the Godfather’ niet bij ons inhuren, maar handtekeningen zijn op aanvraag beschikbaar. Bij MotoMeuk doen we niet aan concessies, behalve als het gaat om de kwaliteit van onze ‘meuk’. Dat is non-negotiable.

van MOTOMEUK

Het ontstaan

Bij Moto Meuk struinen we regelmatig het wereldwijde web af op zoek naar die ene parel tussen de digitale rommel. Uiteraard zijn er legio websites en winkels die motorgerelateerde zaken verkopen, zoals motorkleding en after-market onderdelen. Maar wij? Wij zijn niet geïnteresseerd in het alledaagse. Het is ons met verbazing en lichte irritatie opgevallen dat er in Nederland bijna geen winkels of webshops te vinden zijn die zich richten op de écht functionele items, het plezier en de intrigerende accessoires die wij zoeken. En zo werd Moto Meuk geboren: dé online webshop waar je wél die unieke, leuke en fascinerende accessoires vindt.

Moto Meuk presenteert jou een exclusieve selectie van producten. Van puur plezier, functioneel vernuft, tot zichtbaarheid verhogende gadgets, allemaal ontworpen om jouw rijervaring naar nieuwe hoogten te tillen. Wijzelf gebruiken deze items met plezier, en nu kun jij dat ook!

En wie weet, misschien zijn er nog meer te gekke of praktische items die onze radar nog niet hebben bereikt. Heb jij suggesties of briljante ideeën? Laat het ons vooral weten! Jouw bestelling wordt met de grootste waardering behandeld, en we zorgen ervoor dat deze vlot en in topconditie jouw kant op komt. Binnen de kortste keren nemen we contact met je op om je tot in de puntjes te informeren over je bestelling. Bij Moto Meuk gaan we voor meer dan alleen een standaard online shopervaring. Het is tijd om je motorleven wat extra pit te geven!

MOTOMEUK OFFICIEEL SINDS 2021

BEDRIJF & CONTACT

Motomeuk.nl | Motorshop
KVK: 81965028 BTW-ID: NL003629785B56 https://www.facebook.com/MotoMeuk/ info@motomeuk.nl