Image Alt

Motomeuk

Motomeuk verzendkosten

Verhoging Verzendkosten: DHL Tariefstijging Raakt MotoMeuk per 1 maart 2024

Motomeuk verzendkosten zijn transparant. Er is niets zo vervelend als het ontdekken van extra kosten bij het afrekenen. Recentelijk hebben veel online besteller bij MotoMeuk waarschijnlijk gemerkt dat de verzendkosten bij andere webshops per bestelling zijn gestegen van €5,95 naar €6,45. Deze verandering is het gevolg van een tariefsverhoging van de bezorgdienst DHL, die een aanzienlijke impact heeft op onze consumenten als wij als e-commercebedrijven Motomeuk.

Achtergrond

DHL, een van ‘s werelds grootste logistieke dienstverleners, heeft onlangs aangekondigd dat ze hun tarieven zullen verhogen. Deze beslissing heeft directe gevolgen voor de verzendkosten die worden doorberekend aan klanten bij het afrekenen van online bestellingen. Bedrijven die DHL als verzendpartner gebruiken, zoals de aanbieder in kwestie, voelen zich genoodzaakt deze verhoging door te berekenen aan hun klanten.

Reacties van MotoMeuk

We reageren op de tariefstijging door transparantie te bieden aan onze klanten. Door open communicatie hopen we begrip te kweken bij jou. Wij verhogen de verzendkosten pas 1 maart 2024 naar 6,45 euro. Wij betalen het verschil tot eind Februari! Bestel voor 1 maart en behaal nog meer voordeel!

Alternatieven en Overwegingen:

Hoewel de tariefsverhoging onwelkom nieuws is, kunnen er alternatieven overwogen worden. We bieden ook in overleg een aangepast verzendbedrag aan op basis van wat je bij ons wilt bestellen. We kunnen bijvoorbeeld per postzegel versturen. Neem contact op middels de groene whatsapp knop op de website om je bestelling en de bijkomende verzendkosten te bespreken.

Conclusie:

De verhoging van de Motomeuk verzendkosten van €5,95 naar €6,45 per 1 maart 2024 is een direct gevolg van de tariefsverhoging door DHL. Hoewel dit voor onze online shoppers mogelijk een teleurstelling is, is het belangrijk transparant te zijn en dat je dit kan waarderen. Het is een herinnering aan de dynamiek van de e-commercewereld, waar externe factoren zoals logistieke tarieven van invloed kunnen zijn op de kosten voor consumenten. Tot 1 Maart geniet je nog van de verzendkosten t.w.v. 5,95 euro. Bestel en behaal nog meer voordeel!

BEDRIJF & CONTACT

Motomeuk.nl | Motorshop
KVK: 81965028 BTW-ID: NL003629785B56 https://www.facebook.com/MotoMeuk/ info@motomeuk.nl