Image Alt

Motomeuk

Retourneren en Instructies

Retourneren en Instructies

Retourneren

Het kan zijn dat je artikelen wilt retourneren. Als je een bestelling wilt retourneren dan dient u wel met ons contact op te nemen. Wellicht komen we tot een oplossing. Retourneren en Instructies voor uw bestelling leest u hier onder.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen naar de webshop. U krijgt, mits voldaan aan de eisen, het volledige orderbedrag exclusief de verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u naar de webshop zijn voor eigen rekening(klant). Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder die u kiest.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in ongeopende verpakking, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele staat aan de ondernemer geretourneerd worden. Het product dient als nieuw te worden verkocht.

Om gebruik te maken van dit recht moet u contact met ons opnemen via info@motomeuk.nl. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde, ongeopende verpakking en zonder gebruikers beschadigingen retour ontvangen is.

Mocht het geretourneerde product niet voldoen aan de eisen van retourneren, dan hanteren wij een inhouding van 40% van het volledige aankoopbedrag.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. MotoMeuk.nl is niet aansprakelijk voor het beschadigen en/of zoekraken van pakketten die retour worden gestuurd. Vraag daarom bij de vervoerder naar het verzendbewijs en bewaar deze goed.

Wij brengen de gemaakte kosten in rekening en trekken het bedrag van de te crediteerde bedrag af, indien u niet aan deze voorwaarden voldoet.

Retourneren met Instructies

Is een artikel niet wat je ervan gehoopt had?
Wil je een artikel ruilen? Vraag het ons gerust om hulp per contactformulier, e-mail of maak gebruik van de Groene WhatsAPP knop op de website.

Het pakket dient binnen 14 dagen na ontvangst datum terug gestuurd te worden.

Wij streven ernaar elk retourpakket op de dag van aankomst in ons magazijn, te verwerken en u te voorzien van een besluit en/of terugbetaling.

Onze gegevens

Retourneren en Instructies

MotoMeuk.nl
Karper 154
2986PB Ridderkerk
info@motomeuk.nl
KVK nummer: 81965028
BTW nummer:  NL003629785B56

Al onze gegevens zijn ook te vinden onderaan de website van MotoMeuk.

BEDRIJF & CONTACT

Motomeuk.nl | Motorshop
KVK: 81965028 BTW-ID: NL003629785B56 https://www.facebook.com/MotoMeuk/ info@motomeuk.nl