Image Alt

Motomeuk

Peek Polish

Peek Polish poetsmiddel is nieuw bij MotoMeuk!

Je hebt een motorfiets en daar ben je zuinig op. Dat snappen we bij MotoMeuk maar al te goed. We zijn immers ook van mening dat je motorfiets er altijd tip top bij hoort te staan. Onze motorfietsen zijn heilig en soms erg kostbaar. Om de glimmende delen van je motorfiets in optimale conditie te houden, adviseren wij onder andere het poetsmiddel dat Peek Polish heet. Peek Polish polijstmiddel reinigt, beschermt en verbetert de algehele uitstraling van je motorfiets in een handomdraai.

  • Eerste indruk
  • Wat is Peek Polish?
  • Zo gebruik je Peek Polish polijstmiddel
  • Peek Polish werkt perfect
Peek Polish

Peek Polish op Chrome

EERSTE INDRUK

De eerste aanblik speelt een voorname rol en die vind je net als ons belangrijk. De uitstraling van een motorfiets bepaalt gewoon veel. Op de lak van een motorfiets is weliswaar niet elk plekje direct zichtbaar, maar op glimmende onderdelen (met name op chroom en RVS) is dit wel het geval. Sterker nog, die plekjes zijn op relatief grote afstand al waar te nemen. Dat willen jij en ik natuurlijk voorkomen. Poets daarom eens met Peek Polish en ervaar het zelf!

WAT IS PEEK POLISH?

Peek Polish is een veelzijdig poets- en polijstmiddel. Het kan worden toegepast op bijvoorbeeld aluminium, chroom, RVS en kunststoffen. Het herstelt doffe plekken, uitlaten die door hitte zijn verkleurd, maar verwijdert ook oxidatie, roest en andere hardnekkige vlekken. Kortom, een alles-in-één poetspasta waarmee je de uitstraling van je motorfiets weer verbetert en ondertussen ook nog problemen voorkomt.

Inmiddels kennen wij Peek Polish al een aantal jaren. De eerste keer dat wij in aanraking kwamen met dit middel waren wij sceptisch. Hoe kan zo’n tube nu zo goed werken op zoveel metalen? Zo simpel en dan toch zo effectief? Maar we zien de resultaten met eigen ogen. Elke keer weer.

ZO GEBRUIK JE PEEK POLISH POLIJSTMIDDEL

Het werkt bovendien heel gemakkelijk. Je opent de tube en brengt een klein klontje aan op een poetsdoek. Onze voorkeur gaat uit naar een microvezel poetsdoek, maar je kunt ook een normale poetsdoek gebruiken. Je smeert vervolgens de Peek Polish een beetje uit over het te poetsen oppervlak en begint zachtjes te wrijven of kleine cirkeltjes te draaien zoals wij zelf graag doen.

Na een paar minuten poetsen verdwijnen alle lelijke plekjes en komt de originele kleur van het materiaal terug. En daar heb je slechts een beetje Peek Polish poetsmiddel voor nodig. Het resultaat van dit poetsmiddel mag er bovendien zijn: zelfs het RVS glimt als een spiegel. De pasta laat daarbij geen strepen of geur achter. Ook wel zo prettig!

PEEK POLISH WERKT PERFECT

Recent hebben we een Harley Davidson  gepoetst met Peek Polish. Deze motorfiets heeft een grote batwing met met twee schitterende uitlaten. Het chroom kon wel een poetsbeurt gebruiken. Er zat zwarte roetaanslag op de uitlaten en er waren uiteraard verroeste plekjes te vinden in het chroom. Peek Polish poetsmiddel hielp ons gelukkig om het allemaal weer in originele en blinkende staat te krijgen.

Check dit dan!

Volg ons op Facebook en bekijk onze Blog voor verhalen, tips, tricks en dat wat ik ben vergeten hier bij te schrijven. Druk op de woorden Facebook of Blog om direct naar de pagina’s te gaan.

BEDRIJF & CONTACT

Motomeuk.nl | Motorshop
KVK: 81965028 BTW-ID: NL003629785B56 https://www.facebook.com/MotoMeuk/ info@motomeuk.nl