Image Alt

Motomeuk

snijplank personaliseren

Gelaserde meuk NIEUW

Gelaserde meuk is nieuw bij Motomeuk.nl en daar zijn we trots op! We maken onze eigen producten waar we geen manuren berekenen en we realiseren graveerprojecten in opdracht van klanten. Bekijk onze categorie door hier te klikken of drukken, als je niet kan wachten. Er zijn altijd jong- en lui die wat van de prijzen vinden. MotoMeuk kan je verzekeren dat onze eigen producten een koopje zijn!

Heb je een verzoek?

MotoMeuk doet aan maatwerk voor klanten met hun eigen idee. De laserguy neemt je mee in het proces. Je geeft ons de wensen door. We gaan er mee aan de slag en we laten je zien hoe het er ongeveer uit komt te zien middels het ontwerp in de software programma. Zo kan je altijd je mening geven en doorgeven wat je wilt. Zie hier onder een custom gelaserde project voor een Macho hond :)!

MotoMeuk oefent eerst…

MotoMeuk breidt dit maal uit met een professionele laser graveermachine. Dit is wel al even geleden, want we moesten de laser graveer kunst ons eerst eigen maken. We kunnen je schrijven dat het eigen maken van de nieuwe vaardigheden zijn gelukt. Met onze lasermachine kunnen we: hout, metalen, leer, glas, steen en veel meer voorzien van tekst, plaatjes en andere lijntjes. En nee, niet die witte poederlijntjes. We maken gebruik van een mal en maken een mal ook voor een opdracht vanuit jou.

Wat is ons aanbod momenteel?

We zijn geoefend in het gebruik van de nieuwe laser machine. Daarom hebben we inmiddels een groot aantal super toffe producten in onze motorshop in de categorie Gelaserde meuk aangeboden. Onder Gelaserde meuk vindt je als klant een aanbod van onderzetters(hout + steen), hangers (hout) en een hamer. De nieuwe gelaserde meuk producten worden per batch of per set gelaserd. Mochten we een nieuwe set maken of nieuwe batch. Dan zullen we ook opnieuw fotograveren. Uiteraard komen er t.z.t. meer soorten materialen!

Wat komt er kijken bij een lasergraveermachine en het werk? Nou..heel veel!

Het werken met een lasergraveermachine van begin tot eind is een tijdrovend en soms ook gevaarlijk proces en dat maakt het allemaal niet goedkoper. We gebruiken meerdere software programma’s om tot het resultaat te komen die we willen. Het duurt ongeveer 15 minuten om slechts een van de vier onderzetters te graveren. Het neemt dus op zijn minst geringst een uur in beslag om een set van 4 stuks te maken. En dan hebben we het nog niet gehad over het opstarten, voorwerk en schoonmaken. Op onze eigen productenlijn rekenen we geen manuren, maar houden we het betaalbaar voor iedereen (wat leuks)!

Wat komt er zoal bij kijken voor een mooi eindproduct?

 • Full face FP3 veiligheidsmasker (PBM).
 • Speciale laserbril (PBM).
 • Speciale alcohol om mee schoon te maken.
 • Laptop.
 • Tafel.
 • Werkblad.
 • Maken van een Mal voor een werkstuk.
 • Afbeeldingen / teksten maken in een software programma.
 • Software matig de laser instellen.
 • Een werkstuk maken in een software programma.
 • Werkstukken centreren in de lasergebied.
 • Laser heeft tijd nodig om een werkstuk te laseren.
 • Machineonderhoud: voor begin en aan het eind ook een schoonmaak beurt nodig.
 • Er komt fijnstof vrij die zeer schadelijk kan zijn voor je longen.
 • De laserstraal is gevaarlijk voor de ogen.

Conclusie!

Al in al is het dus tijdrovend en is een setje onderzetters niet zomaar gemaakt. We vinden het daarentegen een leuke bezigheid. Had je zelf wat in gedachte? Neem contact met ons op! Via Facebook, de groene whatsapp knop op de website, contactformulier of e-mail: info@motomeuk.nl

Made in The Netherlands by MotoMeuk.NL!

BEDRIJF & CONTACT

Motomeuk.nl | Motorshop
KVK: 81965028 BTW-ID: NL003629785B56 https://www.facebook.com/MotoMeuk/ info@motomeuk.nl