Image Alt

Motomeuk

motorfiets klein onderhoud

Putoline & MotoMeuk

Putoline is nu verkrijgbaar bij MotoMeuk, zodat u simpel en effectief aan de motorfiets klein onderhoud kan plegen.

BEKIJK DE ONDERHOUDSPRODUCTEN VAN PUTOLINE

Wij wilden het MotoMeuk assortiment uitbreiden met onderhoudsproducten die elke motorrijder moet hebben, makkelijk te gebruiken zijn en nog eens effectief zijn. Met de toevoegingen van Putoline onderhoudsproducten is dit gelukt, want als al de spullen op de plank staan. Dan kan jij makkelijk zelf op velen punten de motorfiets in topconditie houden. Hoe doe je dat? Door aan de motorfiets klein onderhoud te plegen dat door velen wordt vergeten.

Putoline?

Putoline is een leverancier voor motorfietssmeermiddelen en motorfiets onderhoudsproducten. Ze bestaan al jaren en dat is ook veel waard. Ze zijn kwalitatief goed en de meeste producten zijn easy to use. Ideaal voor de motorrijder die niet sleutelt, maar toch zijn motor in topconditie wilt houden door een kleine inspanning van zichzelf. Uiteindelijk heeft de motorrijder een grosse op de plank verzameld.

De onderhoudsproducten die u bij MotoMeuk koopt zijn:

Voorbeeld

Via MotoMeuk & de Putoline reeks kunt u nu zelf uw motorfiets op de noodzakelijke en kleine dingen onderhouden. Het stelt niet veel voor, maar het moet wel gedaan worden! Als de motorrijder zijn of haar motorfiets niet voorziet van de nodige smeermiddelen en klein onderhoud. Dan komt de motorfiets uiteindelijk bij de Dealer en dat kan aardig in de kosten oplopen. Denk maar eens aan afgebroken bouten die vastgerot zitten in het aluminium!

FOLLOW US

Volg ons op Facebook voor acties en blijf daardoor up-to-date met nieuwe toevoegingen tot ons assortiment.

 

BEDRIJF & CONTACT

Motomeuk.nl | Motorshop
KVK: 81965028 BTW-ID: NL003629785B56 https://www.facebook.com/MotoMeuk/ info@motomeuk.nl