Image Alt

Motomeuk

Dealer van Muc Off

Muc-Off & MotoMeuk

Dealer van Muc Off

Begin juli 2022 zijn wij voor jullie wezen onderhandelen met een Leverancier om dealer van Muc Off te worden. Er is veel vraag naar, omdat het goed werkt! Een uitgangspunt van de onderhandelingen was dat we de producten zelf op voorraad nemen, zodat jullie geen last hebben van Dropshipping of lange levertijden.

We willen jullie schrijven dat het onderhandelen is gelukt. Daarom kondigen we onze Dealerschap van Muc-Off aan per 31 juli 2022. We bieden Muc-Off, Putoline & MotoMeuk aan tegen scherpe prijzen waarbij alle producten bij ons op voorraad zijn. Klik hier om naar de categorie te gaan waar de producten vanaf begin Augustus te koop staan in onze webshop.

 

De producten die we als eerst hebben ingekocht, zijn:

Muc-Off Matt Finish Detailer 250ml (voor Matte en Carbon oppervlakten, als motor, helm en andere voertuigen met een matte kleur verf)

Muc-Off Reinig, Bescherm en Smeer kit (zegt vast ook voldoende…)

Muc-Off Motorcycle Care Duo Kit (simpel en effectief schoonmaken en beschermen)

Muc-Off Bike Care Essentials Kit (alles wat je nodig hebt om te wassen en te beschermen)

Muc-Off Helmet, Visor en Goggles cleaning Kit (zegt vast ook genoeg!)

Muc-Off Helm, vizier en Brilreiniger (zegt genoeg…)

Muc-Off Anti-Condens spray (anti mist/fog voor brillen en vizieren)

Muc-Off Helm verzorgingskit (helm inwendig en uitwendig onderhouden)

Maar wie of wat is Muc Off nu? Rex’s cleaner!?

Het Engelse merk Muc-Off is een van de beste en meest innovatieve merken op het gebied van motor onderhoudsmiddelen en schoonmaakproducten. Muc-Off is officieel in 1994 gestart, maar opgericht in 1991 onder Rex’s cleaner. En sindsdien behoorlijk aan de weg getimmerd! In 2018 is het bedrijf zelfs begonnen met met maken van bioafbreekbare schoonmaakmiddelen voor de motorfiets, dankzij deze nieuwe lijn zijn de producten van Muc-Off veel beter voor het milieu geworden. Bij ons vind je van alles waaronder Muc-Off kettingspray tot motorhelm reiniger, en van bike cleaner tot matte lak reiniger. Bekijk onze andere Muc-Off schoonmaakproducten hier op de website van MotoMeuk!

Ja, in 1991 begonnen Rex en Marilyn Trimnell met X-Lite UK, door ‘s werelds eerste twin crown fietsvork en ‘s werelds lichtste bar-ends te ontwerpen en te produceren. Maar dat was niet genoeg voor Rex. Als een man die geobsedeerd is door details, was hij constant gefrustreerd over hoe lang het hem kostte om zijn fiets te wassen. Rex begon de technologie van oppervlakteactieve stoffen te begrijpen en creëerde een perfect roze reiniger om voor zijn kit te zorgen.

REX’S Cleaner 

Dat was in 1994, in een tijd dat de meeste rijders hun fietsen schoonmaakten met afwasmiddel dat veel zout bevatte. Er is geen raketgeleerde voor nodig om te begrijpen dat water plus zout veel corrosie veroorzaakt, dus het was van vitaal belang dat de reiniger van Rex milieuvriendelijk en zeer effectief was en geen schade aanrichtte aan delicate afwerkingen of componenten.

MUC-OFF IS GEBOREN!

Om een ​​lang verhaal kort te maken, de formule van Rex was het beste sinds gesneden brood als het ging om het schoonmaken van een fiets, en het duurde niet lang voordat het bekend werd en Muc-Off Bike Cleaner werd geboren.

MOTORVERZORGING in 2000

Met de nauwe banden tussen MTB en Motocross, is het alleen maar logisch dat het adrenalineverslaafde team van Muc-Off zich vertakt in hun andere passie: motorfietsen. In 2000 maakt Muc-Off zijn eerste reeks motorverzorgingsproducten.

Muc-Off heeft epische successen geboekt sinds 1994. Waaronder een 5e Tour de France-overwinning met Egan Bernal en Scott Redding die het Britse Superbike-kampioenschap wonnen. Muc-Off ging ook een samenwerking aan met VR-46 Racing en zijn actief voor een F1 team!

Kortom een al lang actief product die wereldwijd wordt gebruikt! Nu dus ook bij MotoMeuk!

BEDRIJF & CONTACT

Motomeuk.nl | Motorshop
KVK: 81965028 BTW-ID: NL003629785B56 https://www.facebook.com/MotoMeuk/ info@motomeuk.nl