Image Alt

Motomeuk

AVD Examen

Motorrijles het sprookje Examen Blonde Prinses

Onze prinses wordt een heldin

2 Juni 2021 was het AVD Examen. Tegelijkertijd ook een van de eerste echt mooie dagen van het jaar. Behalve voor onze blonde prinses die stikt de moord van de zenuwen. Het zweet loopt langs haar rug, verder haar bilnaad in om vervolgens te eindigen in haar schoenen. Waar ook haar moed op dat moment te vinden is! De druk is hoog, ga ik het halen, ga ik ze een poepie laten ruiken bij het CBR? Of ga ik bij de eerste de beste bocht al op mijn plaat! Onze prinses heeft al haar moed verzameld deze dag. Vertrouwend op haar rijopleiding van Safety. Met haar opgedane ervaringen van de rijlessen stapt ze in haar koekblik op weg naar de rijschool. Onderweg neemt ze nog een slokje van haar Red Bull, zet ze spaanstalige papegaaien muziekjes op en rookt ze nog een peukje. Ongeveer 12 minuten later rijdende van haar paleisje arriveert de blonde prinses bij de rijschool. Ze stapt uit en pakt haar handtasje. Eeeh sorry haar handschoenen, haar helm en haar sleutels. Vervolgens gaat ze met opgeheven hoofd naar binnen.

Binnen!

Daar zit Roland te wachten op haar! Zijn benen op de tafel, zijn wang als die van een hamster volgepropt met brood en zijn vrolijke lach. Al met zijn volgepropte mond zegt Roland de kalmerende woorden: zo gaan we vandaag motorrijden Prinses? De prinses antwoord: euh ja eigenlijk wel, maar ik wil nog wel eerst even langs de rotondes rijden om te oefenen en ik wil nog even plassen.

Tijdens haar les wordt ze steeds zekerder van haarzelf en ze zoeft en vliegt iedereen voorbij, zoekend naar vrije ruimtes.. Roland zit vol trots achter haar, het is dat er nog geen helm is uitgevonden waarmee je ook tijdens het rijden boterhammen kunt eten maar anders had hij hem vast gekocht. Hij weet het eigenlijk al, ze heeft les gehad van Rijschool Safety in Houten daar krijg je een opleiding tot motorrijder en niet een opleiding om je rijbewijs te halen, dus prinses je kunt dit gewoon denkt hij..

Het CBR

Aangekomen bij het CBR, wordt ze voorgesteld aan de examinator van het AVD examen. De examinator stelt haar op haar gemak en vraagt welke vloeistoffen er in je motor zouden zitten? De blonde prinses antwoord: “feitelijk zes meneer, maar nu zeven”..  Zeven? Vraagt de examinator. “Ja” Zegt onze prinses “zeven”. “Vertel” Nou zegt ze: naast de standaard vloeistoffen zitten er inmiddels op de rit hiernaar toe ook een liter of twee zweet van mij op en in de motor. Het is zo warm en spannend! Hij rijdt niet meer op benzine, maar op natrium. De examinator lacht en hij geeft het sein om te gaan starten met het examen.

Trots

Eenmaal terug bij het CBR. Krijgt de prinses te horen dat ze is geslaagd voor het AVD Examen! Ze zal haar stalen ros mogen bestijgen. Roland is ook trots en heeft nog een korstje brood gevonden in zijn binnenzak. Samen rijden ze vol trots terug naar de rijschool waar ze gefeliciteerd wordt door iedereen die aanwezig is. Op facebook staat inmiddels haar foto met Roland zodat ook vrienden en familie haar kunnen feliciteren.

En nu?

Na een flink feest in haar kasteel en de bijbehorende ontnuchtering de dagen erop. Is de blonde prinses haar rijbewijs gaan aanvragen op het gemeentehuis. De avonturen van de blonde prinses gaan verder en zullen ook hier te vinden zijn.

Gefeliciteerd Prinses welkom bij de club! Mooie dagen, Mooie bochten en mooie verhalen toegewenst! Koop wat leuks in de webshop!

BEDRIJF & CONTACT

Motomeuk.nl | Motorshop
KVK: 81965028 BTW-ID: NL003629785B56 https://www.facebook.com/MotoMeuk/ info@motomeuk.nl